Posicionament | Estudi 33

Posicionament web

La teva web ben visible

Les webs creades per Estudi 33 estan dissenyades tenint sempre en ment la seva presència a internet. Google “premia” en les primeres posicions a les webs que compleixen certs requisits.

Coneixem quins són i programem les webs en funció dels mateixos. Així, les webs dels nostres clients estan creades amb una sèrie de codis i funcionalitats que faciliten el posicionament del lloc web a Google.

Estudi 33 millora el posicionament de la teva web

A millor posicionament, més visibilitat = més fàcil arribar al públic objectiu

Tot i així, si vols assegurar-te les primeres posicions en segons quins termes de recerca, Estudi 33 gestiona la promoció de la teva web dins d’internet. És el que es coneix com a SEO: Search Engine Optimization. També confecciona campanyes de màrqueting on line i Google Adwords.

Millora el posicionament de la teva web als buscadors, augmenta el número de visites i, per tant, l’èxit de la teva pàgina!

Ara pots aparèixer als primers resultats orgànics o naturals (sense fer pagaments per click o similars) dels principals buscadors, especialment Google.

Contacta amb nosaltres, t’expliquem com!

Estudi 33 - Posicionament web

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la teva navegació i preferències, entre altres tasques. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació ACCEPTAR