SSL | Estudi 33

Certificat SSL

Què és el certificat SSL?

Un certificat SSL és un document electrònic que verifica la identitat de la teva empresa i serveix per donar seguretat al visitant de la pàgina web, una manera de dir als teus clients que el lloc és autèntic, real i fiable per ingressar dades personals.

Quins avantatges té?

Comptar amb HTTPS implica una sèrie d’avantatges per al teu web, que incideixen, principalment, sobre la seguretat i el posicionament web SEO.

  • Seguretat: el certificat SSL ens permet mantenir protegida la informació durant el procés d’intercanvi de dades entre dos dispositius, protegint d’aquesta forma les dades de caràcter personal i evitant que un tercer pugui robar aquesta informació de caràcter privat.
  • Confiança: una pàgina web amb un certificat SSL genera una major confiança en l’usuari, ja que aquest, en identificar el candenat verd, sap que és una web segura i valorarà que el propietari de la web es preocupi de la seguretat dels usuaris.
  • SEO: Google considera un factor per a la millora del rànquing el fet que una pàgina web posseeixi aquest certificat. Per tant, és recomanable comptar amb aquest certificat si es vol obtenir un millor posicionament en Google.

Com sé si una web té SSL?

Identificar una pàgina web amb certificat SSL és molt senzill. Si en visitar-la observem un cadenat verd davant de la URL això vol dir que aquesta web té actiu un certificat SSL i que les nostres dades estan segures. A més d’aquest cadenat, veurem com la URL que visitem comença per “https” en comptes de “http”, això significa que la web aquesta utilitzant un protocol de transferència segur (Hypertext TransferProtocol Secure) i, per tant, les dades d’aquesta web estan xifrades.

Com afecta que Google Chrome marqui la meva web com a no segura?

Google Chrome, el navegador més utilitzat a casa nostra, amb una quota de mercat propera al 50%, adverteix explícitament a la barra d’adreces que el lloc web “No és segur”. Així, qualsevol pàgina sense un certificat de seguretat serà identificada com a no segura.

Estudi 33 incorpora el certificat SSL en tots els seus allotjaments web.
Totes les webs allotjades en els nostres servidors tenen conexió https.

Si tens dubtes, t’informem.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la teva navegació i preferències, entre altres tasques. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació ACCEPTAR